Advertisement

Sinop Ayancik Sel / Sinop'ta sel nedeniyle Ayancık Devlet Hastanesi tahliye ... - Ani bastıran ve aralıksız yağan yağmurlar sonrası oluşan sel, önüne çıkan ne varsa ayancık çayı'nda sürükleyerek.

Sinop Ayancik Sel / Sinop'ta sel nedeniyle Ayancık Devlet Hastanesi tahliye ... - Ani bastıran ve aralıksız yağan yağmurlar sonrası oluşan sel, önüne çıkan ne varsa ayancık çayı'nda sürükleyerek.. Ayancık ve ayancık çayının doğusundaki köylere egemen olan şükrüoğulları 1860 yıllarda ayancık bu tarihten sonra sürekli gelişme göstermiştir. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün. Ayancık yolu dağdan gelen sel sularının etkisiyle ulaşıma. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.

Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sağanak nedeniyle sinop'un ayancık ilçesinde bulunan dere taştı, bazı mahallelerde vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Sinop'un ayancık ilçesine bağlı yenikonak köyünde tek katlı evin yıkılıp, sel sularına kapıldığı ve yan binaların çatılarına çıkanların ellerinde beyaz örtü sallayarak, kurtarılmayı beklediği anlar. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr.

Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı | Ulusal | BAFRAHABER.COM ...
Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı | Ulusal | BAFRAHABER.COM ... from www.bafrahaber.com
Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesine bağlı yenikonak köyünde tek katlı evin yıkılıp, sel sularına kapıldığı ve yan binaların çatılarına çıkanların ellerinde beyaz örtü sallayarak, kurtarılmayı beklediği anlar. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. 1860 'lı yıllarda yapılan eski hükümet konağı binası.

Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. 1860 'lı yıllarda yapılan eski hükümet konağı binası. Ayancık'ta yaşanan sel felaketi ardından ilçenin hemen açığında bir ada oluştu. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağış, kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.yağış nedeniyle kent merkezindeki cadde ve sokaklarda. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Sinop'un ayancık ilçesine bağlı yenikonak köyünde tek katlı evin yıkılıp, sel sularına kapıldığı ve yan binaların çatılarına çıkanların ellerinde beyaz örtü sallayarak, kurtarılmayı beklediği anlar.

Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Bölgeye kurtarma helikopterleri sevk edildi. Bartın'dan sonra şimdi de sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele.

Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı
Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı from www.istanbulhaber.com.tr
Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca tesirli olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Ayancık yolu dağdan gelen sel sularının etkisiyle ulaşıma. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Sağanak nedeniyle sinop'un ayancık ilçesinde bulunan dere taştı, bazı mahallelerde vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Bartın'dan sonra şimdi de sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

1860 'lı yıllarda yapılan eski hükümet konağı binası. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık yolu dağdan gelen sel sularının etkisiyle ulaşıma. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Bölgeye kurtarma helikopterleri sevk edildi. Ayancık'ta yaşanan sel felaketi ardından ilçenin hemen açığında bir ada oluştu. Bartın'dan sonra şimdi de sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Sinop'un ayancık ilçesinde gece boyunca devam eden şiddetli yağış, ayancık çayı'nın taşmasına ve ilçenin sular altında kalmasına yol açtı.

Si̇nop'un ayancık ilçesini sel vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde gece boyunca devam eden şiddetli yağış, ayancık çayı'nın taşmasına ve ilçenin sular altında kalmasına yol açtı. Selin vurduğu sinop'un ayancık ilçesine bağlı yenikonak köyüne yönlendirilen 1 helikopterle mahsur kalanların kurtarılması için çalışmalara başlandı. Vitrinhaber vitrin haber 13.452 views. Sinop'ta sabah erken saatlerinde başlayan şiddetli yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Sinop Ayancık sele teslim
Sinop Ayancık sele teslim from basakgazetesi.com
Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan. Ayancık'ta yaşanan sel felaketi ardından ilçenin hemen açığında bir ada oluştu. Vitrinhaber vitrin haber 13.452 views. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013.

Bartın'dan sonra şimdi de sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele. Sinop'un ayancık ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağmur sele neden olurken ilçeye bağlı tarakçı köyünde ki gebelit köprüsünün çökmesi sonucu. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Ayancık yolu dağdan gelen sel sularının etkisiyle ulaşıma. Sinop ayancık sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Ayancık ve ayancık çayının doğusundaki köylere egemen olan şükrüoğulları 1860 yıllarda ayancık bu tarihten sonra sürekli gelişme göstermiştir. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.

Vitrinhaber vitrin haber 13452 views sinop. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.

Posting Komentar

0 Komentar